Udenlandsflytning - Flytning til udlandet

Skal du have en samarbejdspartner, der ved, hvad der kræves, for at din udenlandsflytning går som planlagt - så kontakt os!

Vi har stor erfaring med forskellige flytninger til udlandet. Vi kører i hele EU, og vi ved, hvad der kræves af papirer for at kunne passere grænserne med dit indbo.

Lad os varetage din flytning til udlandet

Ved at vælge Sønderjysk Transport og Flytteservice til at varetage din udenlandsflytning, vil du også opleve, at du ikke behøver at have nogen viden omkring det tekniske – det skal vi nok varetage for dig.
Det vigtige ved en udenlandsflytning er, at man har forsikringerne i orden, ellers vil man få svært ved at få sit indbo erstattet. Hos os er du godt dækket ind hele vejen, så her kan du lægge bekymringerne på hylden. 

Flyt til udlandet med mindst muligt besvær

Der er tale om en stor omvæltning i forbindelse med en udenlandsflytning, og man kan ofte være i tvivl om mange ting. Ved at bruge os som dit flyttefirma, kan du udnytte vores spidskompetencer inden for koordinering og planlægning. Derved får du overskud til at koncentrere dig om alle de andre praktiske ting i forbindelse med din udenlandsflytning.

Vi hjælper i hele det sønderjyske område (Tønder, Aabenraa, Kolding, Haderslev og Esbjerg)

Vi har hjulpet kunder i hele Sønderjylland med deres udenlandsflytning og vil gerne høre om din situation.

Kontakt os gerne for et uforpligtende tilbud på Tlf. 20 540 540