Få et tilbud fra dit flyttefirma Sønderborg

Udfyld formularen nedenfor og vi vender retur hurtigst muligt, med henblik på at give dig et uforpligtende tilbud.

Flyttefirma Sønderborg

I hele det sønderjyske område omkring Tønder, Aabenraa, Kolding, Haderslev og Esbjerg

Professionel flytning i Sønderborg og omegn

Viflytter er et veletableret og professionelt flyttefirma i Sønderborg og omegn. Vi har hovedsæde i Sønderjylland og kommer selv derfra. Derigennem har vi kunnet skabe den bedste kundetilfredshed. Vi er uden tvivl det rigtige valg hvis du søger en effektiv og hurtig flytning. Vores team består af dygtige flyttefolk som har mange års erfaring og kan løse stort set alle opgaver. Vi skræddersyer et hold til lige præcis din flytning, for at netop sørge for at det foregår effektivt. Skal du flytte til, fra eller i Sønderborg står vi altid klar til at hjælpe dig, uanset om det er privatflytning eller erhverv.

Flyttefirma Sønderborg - En tryg og sikker flytning

En effektiv og professionel flytning bunder ofte i, at kundens inventar når sit mål sikkert og  er velbevaret. Det har vi mestret hos Viflytter, hvorfor i trygt kan efterlade jeres ting hos os. Vores flyttefolk er meget erfarne, og håndterer jeres værdier sikkert fra A til B. Så frygt ej, grib telefonen eller send os en mail. Vi går ikke på kompromis med noget, og kan derfor stolt stå inde for vores virksomhed.

Flyttefirma Sønderborg
Flyttefirma Sønderborg

Flyttefirma Sønderborg - erhvervsflytninger

Med vores brede erfaring, tilbyder vi ikke kun private flytninger. Vi har igennem årene flyttet mange virksomheder fra sted til andet steds. Derfor kan du trygt få os til at flytte din virksomheds inventar. Vi har stor forståelse for at en erhvervsflytning kan påvirke virksomhedens produktivitet, og derfor sørger vi for at den går så hurtigt og effektivt som muligt. Selvfølgelig uden at gå ned på sikkerheden. Vi kan derfor hjælpe med at pakke jeres ting, og sætte dem det nye sted, på den måde skal i ikke bekymre jer om at sætte noget op. Vi skræddersyer en plan sammen med jer, og lytter til jeres ønsker og behov. Dette er opskriften på den rette flytning.

Flyttefirma Sønderborg - Det lille ekstra

Hos Viflytter får i en nem og effektiv flytning af de bedste flyttefolk. Derudover ved vi at der ofte opstår eller ligger flere opgaver indenfor en flytning og kan derfor tilbyde hjælpe med en bred vifte af ekstra services. Vi kan hjælpe med rengøring af de nye eller gamle lokaler, opsætte jeres it-udstyr og endda tage skraldet ud for jer. Vi håndterer jeres gamle møbler eller skrald med yderst professionalitet og sørger for at jeres fortrolige affald bliver bortskaffet på den sikreste måde. Endvidere kan vi håndtere små håndværker opgaver, så længe det ikke kræver en uddannelse. Vi kan altså sørge for at i kommer ud og ind, så hurtigt og effektivt som muligt. Hvis noget er god service så er det de små ekstra ting man kan tilbyde udover den primære opgave, og det tror vi stærkt på.

Flyttefirma Vejle
komplet flytning

Priser på flytninger

Vi kan desværre ikke tilbyde en færdig pris da det afhænger meget af størrelse og sted. Vi kan dog garantere at vores priser ligger i den laveste ende, samtidig med at vi er de mest effektive og professionelle. Der anbefales at man udfylder formularen på forsiden og lader os kontakte jer med et uforpligtende tilbud på jeres flytning.