Sønderjysk Transport og Flytteservice varetager alle opgaver indenfor..

Erhvervsflytning

.. i hele det sønderjyske område omkring Tønder, Aabenraa, Kolding, Haderslev og Esbjerg

 – lige fra store industrivirksomheder til kontorflytninger, flytning af institutioner m.m.

Vi ved, at flytning for virksomheder skal gå hurtigt og effektivt, således at produktionsnedgang mindskes mest muligt. Kort sagt: Jo før I er tilbage og kan producere på fuld kraft igen – desto bedre…

Erhvervsflytning med flyttekoordinator

I vil få tilknyttet jeres egen flyttekoordinator, som vil varetage alle spørgsmål, I måtte have. Ligeledes vil flyttekoordinatoren i samarbejde med jer stå for al planlægning og koordinering af hele processen fra A-Z.

Der vil være mulighed for at få farveplan, sådan at de forskellige områder på jeres plantegning har hver sin farve.

Få et tilbud på din erhvervsflytning

Erhvervsflytning i hele det sønderjyske område (Tønder, Aabenraa, Kolding, Haderslev og Esbjerg)

Skal din virksomhed flytte og har du brug for kompetent flyttehjælp? Vi har i mange år hjulpet netop erhvervslivet med at flytte og oranisere deres interiør i form af stole, skriveborde, sofaer, printere osv. Vores udgangspunkt er Tønderområdet og vi hjælper kunder i både Kolding, Esbjerg, Aabenraa og Haderslev. Tag os med på råd og lad os høre om din situation.

Nedenfor er et par eksempler på et par flyttescenarier, du måske kan identificere dig med. Ring endelig, hvis du har spørgsmål om din flytning.

Erhvervsflytning eksempel: Kontorflytning

Lotte Jensen sidder i en Debitorafdeling.

Debitorafdelingen får farven rød. Lotte har fået initialerne LJ, som står på alle hendes røde labels. Hun markerer således alle de ting, der skal følge hende med Rød label og LJ.

På den nye adresse har Debitorafdelingens område fået farven rød, og på plantegningen kan man se, hvor Lotte Jensen er placeret.

Flyttefolkene genetablerer nu Lotte Jensens arbejdsstation fuldstændigt som før. Vi kan, for en lille merpris, tilslutte pc’en mv. samt lave opkabling, hvis dette ønskes.

 

Er der ting, der skal til udsmidning, markeres disse ting altid med sort. Så sørger flyttefolkene for, at disse møbler bliver forsvarligt afskaffet.

Erhvervsflytning eksempel:
Stor Industriflytning

Der anvendes plantegning af gammel domicil og nyt domicil til at tilrettelægge, hvordan flytningen skal foregå for at mindske nedgang i produktionen. Derfor beslutter vi i tæt samarbejde med jer i hvilken rækkefølge, flytningen skal gennemføres.

Vi foretager registrering af og reetablering af reoler/boltreoler, palle-lager mv., så det bliver nemmest muligt for jer.
Hos os får I alle de redskaber, der skal til for at sikre en god succesfuld flytning. Dette inkluderer flyttekasser, nedpakningspapir, special-labels samt den bedste rådgivning.
Vi har de maskiner til rådighed, som kræves for en hurtig flytning. Derudover har vi de mest professionelle flyttefolk til at håndtere dem.