Flyttefirma Esbjerg

I hele det sønderjyske område omkring Tønder, Aabenraa, Kolding, Haderslev og Esbjerg

Flyttefirma Haderslev

Flyttefirma Esbjerg - sikker service

Det er væsentligt at få nævnt, at vi hos viflytter.dk gør alt vi kan for en sikker transport af værdifulde eller skrøbelige varer. Du kan være helt sikker på, at dine ejendele beholder deres værdi og ikke får skrammer eller lign. under flytningen. Vores professionelle flyttefolk er uddannet i behandlingen af varer og ved, hvordan de skal muliggøre den mest sikre flytning. Endvidere står vi altid klar til rådgivning, hvis du skulle være i tvivl om vores gøremåder. Vi går meget op i, at vores kunder kan følge med under hele processen. Med vores gennemsigtighed håber vi på at opnå kundernes tillid. Ikke kun til processen, men også vores venlige og professionelle medarbejdere.

Flyttefirma Esbjerg - erhvervsflytninger

Udover private flytninger, har man også mulighed for at indhente et tilbud på en erhvervsflytning hos os. Vores kompetencer favner nemlig bredt, og en af dem er erhvervsflytninger. Med flere års erfaring inden for flytning af kontorer, institutioner og større industrivirksomheder, besidder vi alle tricks til at flytte på den mest effektive måde. Derudover, sørger vi for at samle det bedst mulige hold til jobbet. Her går vi tilmed efter erfaring og kompetencer, for at finde de rigtige kandidater til at varetage den relevante opgave.

Flyttefirma Esbjerg
Flyttefirma Esbjerg

Flyttefirma Esbjerg - Ekstra services

Vi sætter os ind i vores kunders frustrationer, og giver en hellere end gerne en hånd hvor der er brug for det. Den bedste service kommer tit af de små ekstra ting man kan gøre for sine kunder. Og det tager vi hos Viflytter meget seriøst. Vi tilbyder derfor en række ekstra services udover flytning, som kan hjælpe vores kunder med at komme hurtigt og effektivt ind i sit nye hjem. Dette indebærer blandt andet flytterengøring, it-tilslutning, affaldssortering mm. Vi glæder os til at høre fra jer. 

Hvad koster en flytning hos os?

Det er det store spørgsmål. Vi kan ikke med sikkerhed give en fast pris, da det ville kræve at vi blev dyrere end vi vil være. Derfor skræddersyer vi hver eneste tilbud til hver eneste kunde. Det gør vi, for at sikre os at alle får den bedste pris. Hvis du er interesseret i et tilbud, kan du via forsiden anmode om et tilbud – så sørger vi for at vende tilbage hurtigst muligt – med en hurtig, billig og sikker løsning. Privatflytning eller erhvervsflytning.

Flyttefirma Esbjerg
Flyttefirma Esbjerg

Kompetent og effektiv flytning i Esbjerg og omegn

Skal du flytte fra, til eller i Esbjerg? Så er du kommet til det rette sted. Som navnet indikerer er vi, hos Sønderjysk Transport- og Flytteservice, eksperter i flytninger i Sønderjylland. Det gælder også i Esbjerg. Som flyttefirma er vi selv fra Sønderjylland, derfor kan vi også forsikrer vores kunder om, at vi er de bedste i det område. Tilmed er vores flyttefolk nogle af de mest kompetent og professionelle mennesker. Vi går op i vores arbejde og sørger for at være effektive og hurtige. Om det er til, fra eller i Esbjerg er underordnet – vi stabler det perfekte team på benene, til at udføre den relevante opgave, så du får den bedst mulige oplevelse. Følg med på vores facebook-side for nyheder og andre opdateringer.