Få et tilbud fra dit flyttefirma Kolding

Udfyld formularen nedenfor og vi vender retur hurtigst muligt, med henblik på at give dig et uforpligtende tilbud.

Flyttefirma Kolding

I hele det sønderjyske område omkring Tønder, Aabenraa, Kolding, Haderslev og Esbjerg

Flyttefirma Kolding

Flyttefirma Kolding - en sikker affære

Selvom vi, hos Flyttefirma Kolding, er hurtige og effektive, er vi langt fra uopmærksomme på dine værdier. Vi sørger for at tage hånd om selv de fineste objekter, når vi flytter for dig. Som flyttefirma er vi ikke kun en servicevirksomhed – vi er også mennesker. Derfor ved vi godt, at du har ting som har høj affektionsværdi og måske nogle dyre møbler, som skal holdes intakt. Det tager vi selvfølgelig hånd om. Vi har blot mestret, at gøre det effektivt nok til, at det bliver en hurtig og sikker flytning.

Flyttefirma Kolding - erhvervsflytninger

Det skal heller ikke lyde som om vi kun varetager private flytninger. Faktisk er vores ekspertise meget bred og vi har også mange års erfaring indenfor erhvervsflytninger. Med stolthed i stemmen kan vi sige, at vi nok er det mest effektive flyttefirma, når det kommer til erhvervsflytninger. Hvorend det er små kontorflytninger med få skriveborde, computere og borde eller store industriflytninger; står vi klar til at hjælpe. Vores fokus er her, at det skal gå hurtigt og effektivt. Derfor sørger vi altid for; at skræddersy et hold med de mest erfarne flyttefolk inde for den relevante flytning.

Flyttefirma Kolding
Flyttefirma Kolding

Flyttefirma Kolding - Øvrig hjælp

Et flyttefirma skal kunne flytte. Men for at gøre oplevelsen endnu bedre, så har vi en række ekstra services. Vi tror på en fuld pakke, hvor i som skal gøre mindst muligt. Skal dit hjem have en tur med kosten og kluden, kan vi hjælpe med professionelle rengøringsfolk, der er hurtige og effektive. Udover dette kan vi tage skraldet med ud, eller sætte jeres kontormøbler og It udstyr op, så det står klart til næste arbejdsdag. Kontakt os gerne for mere info, og vi finder den helt rette løsning for jer.

Hvad koster en flytning hos os?

Det er nok det vigtigste spørgsmål. Svaret er: det er billigt. Da flytninger kommer i mange forskellige former, variationer og områder, er det vidt forskelligt hvad prisen er. Vi sørger naturligvis for at holde det billigt. Dog er det svært at give en konkret pris, da det ikke vil give et retvisende billede. Med faste priser bliver man nødt til at give et overslag, hvilket ville være dyrere for forbrugeren. Vi tager kun penge for vores services, og ikke en øre mere. Udfyld formularen på forsiden, så vender vi tilbage hurtigst muligt med et passende og uforpligtende tilbud på din flytning.

Se vores anmeldelser her.

Flyttefirma Kolding

Professione flytning i Kolding og omegn

Søger du et flyttefirma til en flytning i Kolding, har du fundet det rigtige sted. Med flere års erfaring indenfor flyttebranchen, kan vi med stolthed sige, at vi nok er Danmarks mest kompetente flyttefirma. Vores hjemmebane og bagland er syd for Kolding og det ses, når flytningen ellers går i gang. Hurtigt og effektivt sørger vi for at eksekvere din flytning – og her er det væsentligt at nævne, at vi både tager os af små som store opgaver. Vi tilpasser altid vores team af dedikerede medarbejdere til, at være den perfekte mængde til at udføre jobbet med stil og pragt.